Onze missie is duurzaamheid en het beschermen van onze planeet. In normale zonnebrand zit een stof, genaamd oxybenzone, die het koraal aantast en daarmee de hele oceaan beschadigt. Onze zonnebrand in daarentegen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is het dus heel milieuvriendelijk. 

Deze schadelijke stoffen komen in de oceaan terecht door toeristen die gaan zwemmen, snorkelen, surfen en duiken. Er is ook onderzoek gedaan waaruit is gebleken dat deze stof schadelijk is voor de huid van mensen. Daarom is onze zonnebrand niet alleen beter voor de oceaan, maar ook voor uzelf!

De stickers hebben wij zelf ontworpen om het product compleet recyclebaar te maken. Iedereen kent vast wel iemand met een plastic snoepbakje in de auto of iemand die een plastic bakje gebruikt om dingen in te bewaren. Als het bakje zonnebrand leeg is, kunt u het van binnen schoonmaken en één van de stickers over het etiket heen plakken. Zo is het bakje altijd herbruikbaar. 

Wij importeren deze zonnebrand uit Engeland, bij een bedrijf genaamd Not the Norm. Klik op de link hieronder om meer over dat bedrijf te weten te komen. 
https://not-the-norm.com